Italianul spune ca nu mai este dorit in Ghencea si da de inteles ca va pleca la finalul campionatului

Walter Zenga a dat de inteles dupa meciul cu Sportul Studentesc ca nu va continua pe banca tehnica a "militarilor" dupa finalul acestui campionat. Vorbind despre impacarea dintre Dan Petrescu, antrenorul "studentilor", si galeria ros-albastra, Zenga a spus: "Dan imi este prieten, dar este cineva care sta pe scaun cu mine si nu se bucura!". Italianul nu a dorit sa dea vreun nume (n.r. - singurul oficial care sta pe banca tehnica la meciuri este Mihai Stoica) si s-a ferit de alte speculatii.

"Mai am sapte etape de jucat la Steaua", a mai spus Zenga. Despre meci, antrenorul stelist a declarat: "Pe noi ne intereseaza sa castigam puncte. Important este ca acum avem 50 de puncte". La intrebarile adresate de reprezentantii mass-media in legatura cu faptul ca suporterii stelisti si-au fluierat favoritii pe parcursul reprizei a doua, precum si la cele referitoare la rezultatele inregistrate de contracandidatele in lupta pentru titlu, Zenga a raspuns: "Nu ma intereseaza!".

Antrenorul secund al FC Steaua, Massimo Pedrazzini, a apreciat ca pe masura ce se apropie de finalul sezonului jucatorii stelisti incep sa resimta o oarecare oboseala. "Este un sezon greu, cu multe meciuri. Baietii sunt exceptionali, insa i-a ajuns si oboseala. Suporterii sunt si ei suparati, dar avem nevoie de ei", a spus Pedrazzini, care a plecat de la stadion cu un autoturism Dacia Break, ce i-a fost pus la dispozitie de club: "E o masina foarte buna atunci cand merge, dar e mai greu atunci cand nu porneste", a glumit Pedrazzini.

Mihai Stoica, directorul executiv al FC Steaua, i-a criticat pe jucatorii de rezerva ai Stelei, spunand ca acestia nu inteleg ca au rolul de aduce prospetime in jocul echipei. "Nu stiu daca Sportul a fost mai buna, dar stiu ca prima repriza a fost la discretia noastra, iar in a doua am cam suferit. Unii ar trebui sa inteleaga ca sunt introdusi in repriza a doua sa iuteasca jocul, dar din pacate nu s-a intamplat asa. Nu am avut asa emotii la o victorie nici la meciul cu Dinamo", a spus Stoica.

Petrescu: "Tudor ne poarta ghinion"

Antrenorul Sportului, Dan Petrescu, a declarat la finalul partidei cu Steaua, ca arbitrul Alexandru Tudor "poarta ghinion" formatiei sale. "Tudor ne poarta ghinion. El este sef, antrenorii nu pot schimba arbitri, dar arbitrii pot schimba antrenori. Nu pot sa spun mai multe, pentru ca as putea fi suspendat opt etape si vreau sa stau cat mai mult pe banca", a spus Petrescu.

Acesta, care a contestat de pe banca arbitrajul lui Tudor, a apreciat ca Sportul a fost echipa mai buna in meciul cu Steaua. Referitor la faptul ca suporterii stelisti i-au scandat numele inaintea partidei, Petrescu a spus: "Walter a avut un rol major prin declaratiile pe care le-a dat. Mi-am adus aminte de salutul galeriei si l-am facut astazi, pentru ca nu voiam sa stric totul. E normal ca suporterii sa fie suparati atunci cand te duci la o echipa rivala".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.