Sport 28 Iulie 2008 23:00
Antrenorul lui Chelsea Londra, Luiz Felipe Scolari, a declarat ca nu vrea sa fie implicat in jocuri psihologice impotriva altor antrenori ai gruparilor din Premier League, ci vrea sa ramana in amintirea fanilor prin jocul prestat de echipa si trofeele cucerite, informeaza NewsIn.

Scolari a spus ca nu vrea sa raspunda la afirmatia lui Sir Alex Ferguson, care a declarat ca gruparea londoneza Chelsea este prea "batrana" pentru a emite pretentii la castigarea titlului de campioana. "Eu nu vreau sa ma cert cu alti antrenori sau sa spun diverse lucruri despre ei. Stiu ca vor folosi arme psihologice impotriva mea, dar nu o sa le mearga. Isi irosesc timpul degeaba, pentru ca pe mine nu ma intereseaza astfel de lucruri, mai ales ca nu vorbesc engleza atat de bine. Daca lumea va spune lucruri despre mine si despre Chelsea si va astepta un raspuns, ma voi preface ca nu stiu limba", a declarat Scolari.

"Chelsea trebuie sa castige cel putin una sau doua competitii in fiecare an. Acesta este visul meu, dar si al fanilor si conducerii. De fiecare data cand pierzi, ratezi o mare sansa in viata, stiu acest lucru. Voi mai antrena cel mult sase ani, dintre care doi ii am la Chelsea. Este un lucru fantastic pentru mine. Pot deveni primul antrenor care a castigat titlul in Brazilia si Anglia. Nu vreau sa fac istorie doar pentru mine, ci vreau sa fac istorie pentru Chelsea", a adaugat fostul selectioner al Portugaliei.

El a mai precizat ca le-a comunicat jucatorilor ca toate competitiile sunt la fel de importante, indiferent ca este vorba despre Cupa Ligii, Cupa Angliei, Premier League sau Liga Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.