Sport 28 Iulie 2008 22:55
Echipa nationala de handbal masculin a Frantei s-a impus, duminica, scor 31-27, in fata Poloniei, in ultimul meci din Grupa A a Campionatului European de tineret, iar, in urma acestui rezultat, Romania s-a calificat in faza urmatoare.

Reprezentativa Romaniei a incheiat grupa A pe locul doi in clasament, cu patru puncte, golaveraj 83-90, in timp ce pe primul loc s-a clasat Franta, care are sase puncte. Pe pozitiile trei si patru au terminat Polonia, cu doua puncte, respectiv Slovenia, fara niciun punct.

Franta si Romania s-au calificat in faza urmatoare a competitiei, care va consta in doua grupe formate din echipele calificate din prima faza. Astfel, cele doua reprezentative calificate din Grupa A vor intalni Suedia si Spania, formatiile calificate din Grupa B.

Romania a reusit, duminica, sa castige impotriva Sloveniei, scor 32-30, obtinand cea de-a doua victorie de la turneul final, dupa cea din meciul inaugural, cu Polonia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.