Sport 28 Iulie 2008 16:16
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca schimbarea lui Mircea Sandu din fruntea Federatiei Romane de Fotbal este una necesara si afirma ca va strange semnaturi pentru convocarea unei Adunari Generale Extraordinare care sa se decida acest lucru.

"Eu am stiut exact totul atunci cand s-au lua deciziile, de la Cernat, de la Ursu. Ce am spus la vremea respectiva a fost adevarat, iar acum s-a dovedit. Acum vin din concediu si probabil trebuie sa ma acomodez cu jungla de aici. Nu ramane decat un lucru de facut, Adunare Generala Extraordinara, iar de luni vom strange semnaturi pentru asta. Pentru ca demiterea lui Mircea Sandu trebuie facuta. Parerea mea e ca trebuie schimbat. Trebuie pus un om cu demnitate, un bun manager", a spus Becali la revenirea in Romania din concediul petrecut la Monte Carlo.

Conducatorul formatiei din Ghencea sustine ca nu a incercat sa influenteze decizia Curtii de Arbitraj pentru Fotbal si nici nu i-a cunoscut pe membrii acesteia. "Florea e un om cu demnitate. Eu nici nu-i cunosc pe astia de la Comisie. Am fost in Elvetia si am stat cu Ursu si nevasta-sa la masa. Pentru mine totul a fost clar cand a spus ca: Sunt de o viata cu Mircea Sandu, el m-a pus aici'".

Becali afirma ca Ionut Lupecu merita sa ramana in continuare in fruntea FRF, in ciuda scandalului creat in ultima vreme. "Ionut Lupescu nu poate face nimic. Dragomir spune ca vrea sa il dea jos pe Lupecu. Ce treaba are Lupescu? Singurul conducator in fata caruia nu sufla nimeni e Mircea Sandu", a spus acesta.

Presedintele Curtii de Arbitraj pentru Fotbal, Daniel Florea, l-a acuzat pe presedintele FRF, Mircea Sandu, si pe directorul Ionut Lupescu ca au incercat sa ii influenteze decizia in cazul "Valiza". "Mircea Sandu mi-a spus ca trebuie gasita o solutie ca Gigi Becali sa mearga din nou pe stadion, dar trebuie mentinuta depunctarea Stelei. Presiunile nu m-au influentat. Au existat 20 de motive pentru care deciziile luate inainte nu erau regulamentare. Eu am facut tot ce era legal", a declarat Florea.

Patronul Stelei a vorbit si despre reprimirea in lot a lui Florin Lovin, dupa o perioada petrecuta la echipa a doua. "Ordinul meu a fost sa se intoarca la echipa. Nu e un jucator de lepadat. Ce s-a intamplat cu el a fost pentru ca toata lumea sa vada cum stau lucrurile", a adaugat Becali.

Gigi Becali le-a dat o replica si fostelor glorii ale Stelei, care l-au criticat vehement in ultima vreme pentru modul in care conduce clubul. "Una, doua, Becali e vinovat, Becali nu face, dar cand Majearu a avut nevoie de casa, eu i-am dat 30.000 de euro. Uite asa se poarta Becali cu fostele glorii, le da 30.000 cand au nevoie", a conchis acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.