Sport 28 Iulie 2008 12:39
Selectionerul echipei nationale a Angliei, Fabio Capello, a afirmat, intr-un interviu pentru un cotidian italian, ca isi va incheia cariera de antrenor la finalul Campionatului Mondial din 2010, cu doi ani inainte sa-i expire intelegerea cu Federatia Engleza de Fotbal, informeaza NewsIn.

"Este clar", a spus Capello cand a fost intrebat daca va renunta la antrenorat dupa Campionatul Mondial din 2010 si a negat ca poate prelua in viitor in functia de selectioner a echipei nationale a Italiei.

"Treaba mea cu Anglia se va termina atunci. Nu voi mai fi pe teren dupa experienta cu nationala engleza", a mai spus Capello, care a adaugat ca vrea sa-si incheie cariera de antrenor cu clasarea Angliei pe unul dintre primele trei locuri la urmatorul Campionat Mondial, care este programat in Africa de Sud.

Antrenorul in varsta de 62 de ani s-a plans ca nu dispune de "jucatori talentati", ca alti tehnicieni: "Stau mult mai rau decat Lippi. In Premier League, doar 35 la suta dintre jucatori sunt englezi, in timp ce in Italia procentul italienilor este de 72".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.