Sport 25 Iulie 2008 00:37
'Mereu aproape', un slogan adresat publicului larg, dar cu mesaj direct la propriile interese. 'Mereu aproape de buzunarele noastre', suna mai realist! Consortiul 'Antena 1 si RCS/ RDS' intruchipeaza noua burghezime din media romaneasca

7 milioane de romani nu vad fotbal la tv

Cu o zi inainte de startul sezonului, in primul weekend cu meciuri, jumatate din gospodariile tarii nu vor vedea nicio partida! Totul, din grija si bunavointa "antenistilor", cistigatorii licitatiei pentru drepturile tv ale Ligii 1.

Ieri, "GSp" a tinut sa ne anunte ca operatorii de cablu "UPC", "Dolce", "Boom", "MaxTV" si "Focus Sat" nu s-au inteles cu "RCS/RDS", reprezentata de concurenta si, totodata, partenerul prin care "Antena 1" a reusit sa monopolizeze campionatul de fotbal! Informatia publicata de "Gazeta" se traduce prin cifre seci, dar dure: 3,4 milioane de abonati ai firmelor de cablu amintite nu vor putea sa vizioneze jocurile favoritilor. Nexam Rapid, canci Dinamo, ioc CFR Cluj sau celelalte cluburi.

Abia pe miercuri, microbistul platitor de abonament la concurenta primeste 90 de minute de fotbal, adica intilnirea FC Vaslui - Steaua, transmisa de Antena 1! Celelalte confruntari ale primei etape vor fi comasate si suprapuse pe platforma "GSpTV si puii", 1, 2, 3 si/ sau 4!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.