Sport 25 Iulie 2008 23:01
Atacantul Marius Niculae a semnat, joi seara, un contract valabil patru ani cu Dinamo, dupa ce clubul bucurestean a ajuns la un acord cu gruparea scotiana Inverness, informeaza site-ul oficial al ros-albilor

Internationalul roman a semnat un contract pe patru ani cu Dinamo, sub privirile presedintelui executiv Cristian Borcea, apoi a pozat cu fularul cainilor langa echipa anului 2000, cu care a castigat eventul in Romania.

Marius Niculae a declarat imediat dupa semnarea contractului cu ros-albii ca este pregatit sa faca performanta alaturi de echipa lui Mircea Rednic: "Sunt emotionat. Mi-a fost dor de Dinamo, de vestiar, de toti cainii mei. Sunt pregatit sa fac performanta. Cand vad fularul alb-rosu nu pot sa mai spun decat 'Forza Dinamo!".

Internationalul roman Marius Niculae a transmis ieri oficialilor clubului Inverness ca daca va pleca, o va face la o singura echipa, dar nu a oferit mai multe detalii in privinta acesteia, intrucat exista o prevedere in contractul sau care-l impiedica sa faca acest lucru.

Conform presei din Scotia, oficialii lui Inverness au anuntat ca au primit mai multe oferte pentru Marius Niculae, dar printre acestea nu se numara si una de la Dinamo. Cu toate acestea, Cristian Borcea a declarat tot timpul ca Dinamo este interesata de achizitionarea lui Niculae.

Marius Niculae va fi prezentat oficial, vineri, la ora 13:30, in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc la Rin Grand Hotel.

Atacantul a mai jucat pentru Dinamo in perioada 1996-2001. El a mai evoluat in cariera sa la Sporting Lisabona, Standard Liege si Mainz. In vara trecuta, atacantul a fost achizitionat de Inverness.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.