Atacantul echipei Getafe, Gheorghe Craioveanu, a declarat ca, pentru prima oara, se gandeste sa nu se retraga din activitatea competitionala, desi anuntase, in repetate randuri, ca va renunta la fotbal la finalul actualului sezon, informeaza AS. "Sincer, pentru prima oara ma gandesc sa continui. Duminica trecuta am trait unul din cele mai fericite momente din cariera mea, cu 13.000 de oameni care imi cereau sa raman. Este un lucru foarte frumos, iar suporterii sunt cei care au cea mai mare influenta in privinta deciziei mele", a spus Craioveanu.

Intrebat daca s-a gandit sa renunte la oferta din Qatar si sa continue la Getafe, Craioveanu a raspuns: "Vom continua sa ne bucuram de acest an, iar apoi vom mai vedea. Sezonul viitor va fi foarte dificil, pentru ca Getafe nu mai este echipa-surpriza, iar presedintele va trebui sa depuna eforturi pentru a face o echipa frumoasa, care sa nu retrogradeze".

Potrivit cotidianului "Marca", Craioveanu este decis sa mai evolueze un sezon la Getafe, desi nu a facut public acest lucru. "Nici oasele sale obosite, nici petrodolarii din Qatar nu au avut de castigat in fata suporterilor care i-au cerut idolului lor sa conduca proiectul "albastrilor" in Primera. Contractul de prelungire este pe cale sa fie definitivat, iar presedintele Angel Torres il va imbunatati. Presedintele stie ca Gica Craioveanu costa bani, dar nici nu va fi o cantitate care sa depaseasca sumele celorlalti coechipieri", scrie "Marca".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.