Sport 24 Iulie 2008 20:12
Cvadrupla campioana olimpica la gimnastica Ecaterina Szabo a declarat, pentru NewsIn, ca sportivii romani par intimidati inaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing, dar spera ca acestia sa scape de emotii odata cu startul competitiei.

"Nu pot spune ce va face Romania la aceste Jocuri Olimpice. Din ce vad eu, toata delegatia pare speriata si inchisa inaintea acestei Olimpiade. Sper, totusi, ca la momentul competitiei nu vor fi asa si ni se vor alatura noua, celor care deja am castigat titluri olimpice", a explicat Ecaterina Szabo.

Fosta gimnasta, acum stabilita in Franta, a vorbit si despre echipa pregatita de Nicolae Forminte: "Le-am vazut pe fete la europene, cand le-am fost gazda. Eu tin legatura cu Stela (n.r. Steliana Nistor), pe care incerc sa o ajut cum pot. O sfatuiesc si incerc sa o motivez. Nu pot spune ce vor face ele la Olimpiada, vom vedea".

Ecaterina Szabo a obtinut patru medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984, in competitia pe echipe, in concursul individual, la sarituri, barna si sol, dar si medalia de argint la individual compus. In 2000, fosta gimnasta a fost inclusa in International Gymnastics Hall of Fame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.