Sport 24 Iulie 2008 19:49
Comitetul de Urgenta al FRF a aprobat indemnizatia neta pentru arbitrii si asistentii care vor conduce meciuri din editia viitoare a Ligii I, precum si din Cupa Romaniei, atunci cand organizator este un club din prima divizie, informeaza site-ul Federatiei.

Arbitrii vor primi pentru fiecare meci la care vor oficia suma de 5.340 lei, in timp ce asistentii vor beneficia de o indemnizatie de 3.450 lei.

Alte decizii adoptate de Comitetul de Urgenta al FRF:

  • A fost aprobata modificarea termenului de recurs, prevazut in regulamentul pentru functionarea Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor, de la 21 la 5 zile.
  • Solutionarea cauzelor de catre Comisiile de litigiu ale FRF se va face prin decizie motivata, iar aceasta va trebui redactata in maxim 48 de ore de la pronuntare. In caz contrar, se va ajunge pana la revocarea din functie a celui vinovat.
  • Amanarea pronuntarii unui verdict de catre Comisiile FRF se va putea face o singura data, pentru maxim 5 zile. In caz contrar, se va ajunge pana la revocarea din functie a celui vinovat.
  • Incepand cu 27 iulie se va forma un Secretariat al Comisiilor cu atributii jurisdictionale ale FRF, care va fi coordonat de avocatul Justin Stefan si ii va mai avea in componenta pe Adrian Stangaciu, Bogdan Ionut Popescu si Marius Popoviciu.
  • Au fost aprobati secretarii Comisiilor FRF, dupa cum urmeaza: Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor - Adrian Stangaciu; Comisia pentru Statutul Jucatorului - Marius Popoviciu; Comisia de Disciplina - Bogdan Ionut Popescu; Comisia de Apel - Bogdan Ionut Popescu; Curtea de Arbitraj pentru Fotbal - Adrian Stangaciu.
  • A fost aprobat codul deontologic al membrilor Comisiilor de litigiu din cadrul FRF, care va intra in vigoare la data de 23 iulie.
  • S-a stabilit componenta Comisiei de Fotbal Feminin, dupa cum urmeaza: Gheorghe Tzitzeclis - presedinte, Stefan Kiss - vicepresedinte, Gheorghe Pop - membru, Ciprian Prisacaru - secretar.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.