Sport 24 Iulie 2008 18:36
Clubul italian AS Roma a prezentat azi, pe site-ul oficial, un document oficial in care confirma oferta pe care a trimis-o pe adresa Fiorentinei in privinta achizitionarii atacantului roman Adrian Mutu, informeaza NewsIn.

"Oferta facuta pentru achizitionarea drepturilor sportive ale fotbalistului Adrian Muto", se arata in documentul oficial al Romei, in care este scris gresit numele atacantului roman.

"Cu referire la stirile aparute astazi in presa, A.S. Roma, la cererea Consob (n.r. Consiliul National pentru Companii si Bursa), confirma ca a formulat o oferta catre ACF Fiorentina pentru achizitionarea definitiva a drepturilor sportive ale fotbalistului Adrian Mutu, cu efect din sezonul 2008/2009. AS Roma va informa piata, printr-un comunicat de presa, despre evolutia negocierilor", se mai arata in comunicatul clubului.

Presa italiana scrie ca unul dintre principalele motive pentru care Mutu vrea sa plece de la Fiorentina este ca gruparea din Florenta i-a propus un contract valabil doar pana in 2012, desi jucatorul dorea o prelungire a acestui pe mai multi ani, pentru a-si incheia cariera la gruparea din Serie A


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.