Sport 24 Iulie 2008 14:59
Fundasul lui Arsenal, Kolo Toure, a fost transportat, marti noapte, la spital pentru a fi supus unei serii de analize, jucatorul fiind suspect de malarie, boala pe care ar fi contactat-o in timpul vacantei petrecute in tara sa natala, Coasta de Fildes, informeaza Daily Mail, potrivit NewsIn.

"Malaria est o boala grava, care l-ar putea tine pe Toure departe de gazon chiar si cateva luni. Acesta a stat in spital pana spre dimineata, iar acum se afla in grija staff-ului medical al lui Arsenal. Va trebui sa efectuete mai multe controale amanutite, la Londra, pentru a stabilii exact de ce sufera, insa se pare ca Toure s-a imbolnavit de malarie", a afirmat o sursa din cadrul echipei engleze.

Publicatia britanica sustine ca internatioanlul ivorian, in varsta de 27 de ani, ar fi contactat virusul in timpul vacantei pe care a petrecut-o in tara natala.

Echipa antrenata de Arsene Wenger are deja mai multi fotbalisti pe care nu poate conta pentru startul sezonului, printre care Eduaro da Silva, care va reveni pe gazon abia in septembrie, si Alexander Song, care va participa, alaturi de nationala Camerunului, la Jocurile Olinpice de la Beijing.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.