Sport 24 Iulie 2008 13:52
Formatia engleza Chelsea Londra i-a propus mijlocasului Frank Lampard prelungirea contractului pana in 2013 si un salariu de 7,8 milioane de lire sterline anual, care l-ar transforma in cel mai bine platit fotbalist din Marea Britanie, informeaza, NewsIn.

"Clubul doreste cu orice pret sa-l pastreze pe Frank. Au vorbit cu fotbalistul chiar inaintea turneului din China si spera ca la intoarcere acesta sa semneze noua intelegere. Lampard este foarte tentat sa accepte oferta, ar putea astfel sa-si incheie cariera la Chelsea. S-a creat multa tensiune negativa atunci cand s-au facut publice unele detalii ale negocierilor dintre cele doua parti", a declarat o sursa din interiorul formatiei londoneze pentru cotidianul britanic.

Internationalul englez in varsta de 30 de ani se afla in ultimul an de contract cu Chelsea, care in mai multe randuri a incercat sa-i prelungeasca intelegerea, insa negocierile au esuat de fiecare data.

Atat presa din Anglia, cat si cea din Italia au sutinut in mai multe randuri ca Lampard va ajunge in aceasta vara la Inter Milano, formatie care a fost preluata la finalul sezonului trecut de fostul antrenor al londonezilor, Jose Mourinho.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.