Sport 24 Iulie 2008 11:39
Antrenorul formatiei italiene Fiorentina, Cesare Prandelli, a afirmat ca nu si-ar dori ca atacantul roman Adrian Mutu sa se transfere la AS Roma si a sugerat ca ar putea pleca si el in cazul realizarii tranzactiei, scrie Corriere dello Sport, potrivit NewsIn.

Sursa citata scrie ca antrenorul a discutat cu mai multi jurnalisti italieni, carora le-a spus ca este nemultumit ca Mutu ar putea pleca de la echipa si ca, in acest caz, este tentat sa plece si el, dar ca nu si-a pierdut speranta ca atacantul roman va ramane in continuare la club.

"Mutu s-a antrenat cu Fiorentina. Dar de ce a mai facut-o? Dupa atat de multe lucruri care s-au spus, Roma a facut o oferta oficiala in valoare de 19 milioane de euro, iar Corvino spune ca nu vrea sa tina cu forta jucatorii la echipa. Mutu are aproape 30 de ani. Prandelli este cel mai dezamagit si a fost surprins de modul in care au evoluat lucrurile", scrie si La Nazione.

Directorul sportiv al clubului, Pantaleo Corvino, a recunoscut marti ca a primit o oferta oficiala din partea lui AS Roma pentru transferul lui Adrian Mutu si ca s-a intalnit deja cu oficialii gruparii din capitala Italiei. Presa italiana scrie ca o decizie finala in privinta transferului atacantului roman va fi luata de patronul Fiorentinei, Diego Della Valle.

Suporterii lui AS Roma se declara multumiti ca Mutu ar putea ajunge la echipa pregatita de Spalletti si compara situatia cu cea a argentianului Gabriel Omar Batistuta, cumparat de Roma dupa ce a evoluat 9 ani la gruparea din Florenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.