Sport 23 Iulie 2008 03:57
Internationalul roman Gabriel Tamas va semna astazi un contract pe patru ani cu Celtic Glasgow, conform unei informatii furnizate, ieri, de cotidianul "Daily Record" si preluata din presa franceza.
Jucatorul de la Auxerre a spus "DA" ofertei venite de la campioana Scotiei, in timp ce formatia din "Ligue 1" si-a dat si ea acceptul pentru realizarea transferului. Acum doua zile, sansele ca tranzactia sa se perfecteze erau tot mai scazute, lucrurile luind o turnura neasteptata abia ieri, "cind romanul a spus ca va sosi miercuri (n.n. - astazi) la Glasgow, pentru a semna actele", dupa cum a scris publicatia citata. Pretul de transfer este de 4,5 milioane de euro. Interesant este faptul ca venirea lui Tamas la Celtic i-ar fi periclitat postul de titular capitanului Stephen McManus, insa antrenorul Gordon Strachan a gasit solutie si la aceasta problema: "Tamas va juca in aparare, dar pe partea dreapta, in timp ce McManus va trece pe stinga, pentru ca oricum este jucator de picior sting".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.