Sport 23 Iulie 2008 03:54

"Minunea Blonda"a revenit in postura de manager general la marea sa dragoste,Universitatea Craiova,vizand sa recreeze o echipa similara "Maximei".

Ilie Balaci a revenit in postura de manager general al Universitatii Craiova,cu o saptamana inaintea debutului noii editii de Liga 1, intr-un moment in care moralul si forma buna a "Stiintei" din amicale par sa fie oprimate de Ceahlaul care a reclamat la forul continentalUEFA faptul ca gruparea olteana ar fi primit ilegal licenta,dupa cum relateaza Cotidianul. Dar cu siguranta linistea in "Cetatea Baniei" e un element strain, in contextul scandalurilor cu care s-a confruntat Universitatea in ultimii ani.

"Potrivit Curentul, Ilie Balaci, viseaza la rezultatele deosebite obtinute de formatia olteana denumita generic "Maxima". "Marele Blond" spera ca gruparea "alb-albastra" sa aiba o prestatie buna tot campionatul si sa continue seria rezultatelor din returul editiei trecute a Ligii I, pentru ca suporterii de azi din Banie sa traiasca momentele deosebite ale inaintasilor lor.

Pregatirea din aceasta vara, precum si meciurile amicale reusite, l-au incantat pe Balaci, care s-a declarat optimist in ceea ce priveste evolutia elevilor lui Nicolo Napoli . "Suntem nerabdatori sa inceapa campionatul, vrem sa confirmam, echipa s-a maturizat. Da, este clar ca suntem pregatiti de startul Ligii I. Craiova a jucat asa de bine, parca nici nu-mi vine a crede."
"Stiinta"va putea sa-si primeasca fanii si pe stadionul "Extensiv" unde fusese intezis accesul publicului de catre FRF,din cauza neinstalarii turnichetilor la caile de acces.

"Am discutat deja despre aceasa posibilitate cu Jandarmeria Dolj si, in proportie de 90%, vom primi acceptul acestei insitutii sa vina spectatorii la meciuri. Oricum, vom reveni pe Stadionul «Ion Oblemenco» mai repede decit credeam. Fata de acum doua saptamini, gazonul se prezinta in conditii mult mai bune. Initial a fost afectat de caldura din aceasta vara, dar acum isi revine foarte bine. La finele lunii septembrie vom reveni pe fostul Central", a declarat Adrian Mititelu, citat de Jurnalul National.
Asadar intreaga suflare olteana si nu numai,asteapta (pentru a cata oara?) revenirea "prazilienilor Romaniei" in randul echipelor de top ale competitiei fotbalistice interne..dar timpul ramane sa ne demonstreze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.