Sport 23 Iulie 2008 16:57
Clubul Rapid intentioneaza sa il achizitioneze pe atacantul muntenegrean al formatiei croate HNK Rijeka, Radomir Djalovic, a declarat, azii, pentru NewsIn, actionarul majoritar al giulestenilor, Fathi Taher.

"Suntem interesati de Djalovic. Este unul dintre jucatorii pe care ii avem in vedere si pentru care negociem. Dar cred ca va fi greu sa il aducem pentru ca mai are si alte oferte, de la un club din Rusia, din cate am inteles, care ii da multi bani", a spus Taher.

Atacantul muntenegrean Radomir Djalovic se afla sub contract gruparea din Croatia HNK Rijeka, pentru care a jucat 31 de partide in si a reusit sa marcheze 18 goluri. Jucatorul in varsta de 25 de ani a mai evoluat in cariera la echipe precum Steaua Rosie Belgrad, FK Zeleznik, NK Zagreb, Arminia Bielefeld sau Erciyesspor. Fotbalistul are la activ si patru selectii in nationala Muntenegrului, pentru care a marcat 3 goluri.

Presa din Muntenegru sustine ca Djalovic se afla in negocieri si cu formatia rusa Tom Tomsk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.