Sport 23 Iulie 2008 16:02
Internationalul brazilian Robinho a declarat, marti, ca doreste sa evolueze in continuare pentru gruparea spaniola Real Madrid, desi este dorit la Chelsea de conationalul sau Luiz Felipe Scolari, informeaza Marca, potrivit NewsIn.

"Vreau sa raman aici pentru o lunga perioada de timp. Sunt foarte fericit, am un moral bun si imi doresc sa am parte de o buna pregatire inaintea sezonului, pentru ca vreau sa continuu la Real", a afirmat atacantul campioanei Spaniei.

Presa iberica a anuntat ca Robinho si directorul sportiv al madrilenilor, Predrag Mijatovic, au purtat recent o discutie in timpul careia oficialul lui Real i-a propus jucatorului sud-american prelungirea contractului.

Publicatiile spaniole, dar si cele britanice au scris in mai multe randuri ca Robinho (24 de ani) se va transfera in vara aceasta la Chelsea Londra, unde este dorit de noul managerul al clubului, Luiz Felipe Scolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.