Sport 22 Iulie 2008 02:46
Selectionerul Gheorghe Tadici este multumit de felul in care se pregatesc tricolorele pentru Jocurile Olimpice de la Beijing

Nationala feminina de handbal a Romaniei evolueaza, conform spuselor lui Tadici, la cel mult 80 la suta din potential. Tehnicianul este sigur ca varful de forma va fi atins la Beijing.

Ultimele partide amicale au aratat o reprezentativa a Romaniei din ce in ce mai sigura, ale carei jucatoare par sa vorbeasca, pe zi ce trece, aceeasi limba. O echipa bine sudata, omogena, care il determina pana si pe exigentul sau selectioner sa adopte un limbaj admirativ.

"Sunt multumit de faptul ca echipa creste de la meci la meci, iar jucatoarele au inceput sa aiba cu adevarat atitudine", sustine antrenorul Gheorghe Tadici.

Satisfactia tehnicianului este, de altfel, pe deplin intemeiata, dupa ce Romania a invins campioana europeana, Norvegia (28-22), si puternica echipa a Ungariei (27-25), obtinand si o remiza (28-28), ultima chiar pe terenul maghiarelor.

Intr-o perioada in care echipa tarii noastre nu a fost ocolita de probleme de lot, selectionerul Tadici poate rasufla, in sfarsit, usurat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.