Sport 22 Iulie 2008 22:59
Gruparea Otelul Galati si antrenorul campioanei CFR Cluj, Ioan Andone, au primit, luni, premiul Fair-Play pentru cea mai disciplinata echipa, respectiv pentru cel mai disciplinat antrenor, din partea Federatiei Romane de Fotbal pentru comportamentul din sezonul trecut al Ligii I.
Comitetul Executiv al FRF a acordat premii fair-play pentru fiecare divizie si serie in parte, pentru cluburi, in timp ce lui Razvan Lucescu (FC Brasov) i-a revenit trofeul de cel mai disciplinat tehnician din liga secunda.

Pe langa Otelul au mai primit aceasta distinctie si CS Forex Brasov (Liga a II-a, seria I), CS Jiul Petrosani (Liga a II-a, seria a II-a), FC Cetatea Tg. Neamt (Liga a III-a, seria I), FC Onix Rm. Sarat (Liga a III-a, seria a II-a), CSM FC Ploiesti (Liga a III-a, seria a III-a), FC International Curtea de Arges (Liga a III-a, seria a IV-a), CSM Sebes (Liga a III-a, seria a V-a) si CF Bihorul Beius (Liga a III-a, seria a VI-a).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.