Sport 22 Iulie 2008 19:43
Antrenorul lui Sahtior Dontek, Mircea Lucescu, s-a declarat nemultumit de evolutia jucatorilor sai in meciul de duminica impotriva lui FC Lvov, pierdut cu scorul de 0-2, in prima etapa a campionatului Ucraine, informeaza site-ul oficial al gruparii

"Vreau in primul rand sa-i felicit pe adversarii nostri pentru victoria meritata. Au luptat mai mult, au avut putin noroc, dar asta face parte din fotbal. Se pare ca nu am fost destul de concentrati dupa castigarea Supercupei. Am facut mai multe greseli si am primit usor cele doua goluri. Normal ca vom face o analiza serioasa, trebuie sa intelegem ce s-a intamplat. Ne-am creat unele ocazii in repriza secunda, dar trebuia sa le si concretizam", a delcarat Lucescu.

Tehnicianul roman a adaugat ca a fost surprins cand arbitrul partidei a prelungit partida cu un singur minut, desi jucatorii adversi au tras de timp stand intinsi pe gazon "cel putin zece minute". "Nu contest meritul celor de la Lvov, dar cateva actiuni au contat. Toti jucatorii care au plecat de pe teren fara sa salute publicul la final vor fi aspru pedepsiti. Este un lucru lipsit de profesionalism si afecteaza relatia cu spectatorii, desi au spus ca se temeau te torte. Poate unele ajuns langa antrenori, dar nu pana pe teren".

Dupa prima etapa, Sahtior ocupa ultimul loc in campionat, lider fiind Dinamo Kiev.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.