Sport 22 Iulie 2008 12:41
Presa scotiana scrie, luni, ca oficialii lui Inverness au decis sa renunte la serviciile atacantului roman Marius Niculae, pe care vor sa-l vanda cat mai repede, mai ales ca nu va participa la turneul din Danemarca, relateaza NewsIn, citand publicatia The Press and Journal

"Iminenta plecare a lui Marius Niculae a fost accelarata dupa ce clubul i-a permis atacantului sa mai ramana o saptamana in Romania. Atacantul in varsta de 27 de ani nu a plecat duminica in Danemarca alaturi de restul lotului. Fostul jucator al lui Sporting Lisabona nu a fost folosit in meciul amical cu St. Johnstone si va pleca in viitorul apropiat de la Inverness", scrie sursa citata.

Clubul scotian a refuzat deja trei oferte din partea lui FC Kaiserslautern, Kayserispor si PAOK, deoarece propunerile facute se situau sub 500.000 de lire sterline. "El a primit acceptul antrenorului de a mai ramane in tara, pentru ca are unele oferte de rezolvat. Am refuzat toate ofertele, dar lucrurile se pot schimba in aceasta saptamana. Daca nu apare un club interesat, el va reveni la Inverness lunea viitoare", a explicat directorul sportiv al echipei, Graeme Bennett.

Mijlocasul lui Inverness, Ian Black, a comentat situatia lui Niculae: "Probabil ca sunt cel mai apropiat prieten al lui Marius din Scotia. Am fost la nunta lui si i s-a permis sa mai ramana alaturi de sotie. El mai este sub contract si, din cate stiu, va reveni, desi acum e in Bucuresti. Este un mare jucator si m-as bucura pentru el daca se poate transfera, dar mi-ar placea sa revina la Caley Thistle. Nu noi decidem acest lucru, ci conducerea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.