Sport 21 Iulie 2008 23:46
Noul sezon de Liga I se apropie de debut cu pasi repezi, fapt ce determina echipele ce vor lua startul la aceasta editie sa isi faca ultimele retusuri.
Rapid Bucuresti este prima echipa din capitala ce si-a prezentat lotul cu care va intra in lupta pentru titlul viitoarei editii a competitiei fotbalistice interne. Acest eveniment s-a petrecut in cadrul unui amical in compania unui adversar de rasa: Olympique Lyon.

Spectatorii prezenti in arena giulesteana, Valentin Stanescu, au fost martorii unei victorii istorice, fie ea si numai de palmares pentru gruparea de sub Podul Grant. Rapid a invins, cu scorul de 2-1, septupla campioana a Frantei, golurile rapidistilor fiind marcate de Pierre Boya, in minutele 6 si 43, in timp ce pentru francezi a inscris Tafer, in minutul 57.

Antrenorul Rapidului, José Peseiro, s-a aratat multumit de jocul elevilor sai, dar a mentionat ca echipa poate mai mult. "A fost un joc bun. Nu am dat mare importanta rezultatului din acest meci, dar este important sa castigam astfel de partide. Am avut momente bune, dar si momente mai putin bune. Per total, insa, sunt multumit de felul in care s-a jucat, stiu insa ca aceasta echipa poate mai mult pentru ca are jucatori foarte buni", a precizat Peseiro.

Cu toate ca rezultatele din pregatiri arata ca Rapidul s-a pus din nou pe sine pentru a intra in forta in noul sezon competitional, apele sunt departe de a se linisti la gruparea de sub Podul Grant. Cea mai mare problema o reprezinta refuzul unuia dintre simbolurile giulestenilor, portarul Danut Coman, de a semna o noua intelegere. Conducerea FC Rapid i-a propus un contract pe 4 ani, cu 250.000 de euro salariu pe sezon, plus 200.000 de euro la semnatura, dar Coman a refuzat. Portarul solicita 250.000 de euro la semnatura si un salariu total de 1 milion de euro pentru trei sezoane.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.