"Kaka nu este de vanzare", a declarat, sambata, pe site-ul clubului, directorul de comunicare al milanezilor, Vittorio Mentana.

Publicatia The Guardian a scris, sambata, ca echipa engleza Chelsea Londra este aproape de a-l achizitiona pe Balonul de Aur, Kaka, pentru suma de 100 de milioane de euro.

Cotidianul englez sustine ca "negocierile sunt avansate" si il citeaza pe agentul jucatorului, care spune ca in momentul de fata situatia este diferita de anul trecut, cand AC Milan a refuzat o oferta de 90 de milioane de euro de la Real Madrid. "Este pentru prima oara cand avem cu adevarat un acord. Din cauza situatiei in care se afla Milan in acest moment (n.r. nu va evolua in Liga Campionilor), transferul este bun pentru toate partile. Chelsea este clubul unde Kaka trebuie sa evolueze. Acolo se construieste o echipa care sa castige tot", a spus Diogo Kotscho.

Atat vicepresedintele formatiei italiene, Adriano Galliani, cat si mijlocasul in varsta de 26 de ani au declarat in mai multe randuri ca nu se pune problema unei despartiri de AC Milan.