Patronul stelist Gigi Becali spune ca vrea sa transfere doi-trei jucatori de la Poli Timisoara, printre care si Viorel Moldovan, pentru ca altfel echipa banateana ii va pune mari probleme in sezonul viitor.
"Timisoara fara doar si poate este echipa momentului. Dupa meciul lor cu Rapid am fost la ei la restaurant si le-am spus ca trebuie sa le iau doi-trei jucatori ca altfel incep sa se bata cu mine si trebuie sa le rup doi jucatori din lot", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat ca a vorbit cu Viorel Moldovan si Cosmin Contra pentru un eventual transfer in Ghencea. "De Moldovan am nevoie in Liga Campionilor. N-am avut eu incredere, dar Timisoara o sa puna probleme la anul daca nu rup doi-trei jucatori de acolo", a continuat patronul stelist.

II PLACE SI COMAN

Referitor la afirmatiile presedintelui lui Poli Timisoara, Emil Rosianu, care a declarat, la finalul partidei cu Rapid, ca in meciul cu Steaua formatia sa va juca mai bine decat miercuri seara, Becali a raspuns: "Domnul Rosianu sa nu creada ca joaca cu Rapid, ei vor juca cu Steaua si nu vor putea sa faca ei acele un-doi-uri, iar ca sa ii dai Stelei trei goluri este cam imposibil".

Gigi Becali a declarat ca Gigel Coman este un jucator care i-a placut dintotdeauna. "De cinci ani spun de el. Nu l-au vrut nici Piturca, nici Mihai Stoica. Dupa ce a plecat Piturca am vrut sa il iau, dar s-a opus Mihai Stoica spunand ca la Steaua nu e ca la National. E un mijlocas care da goluri", a mai spus patronul clubului din Bulevardul Ghencea.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.