Sport 21 Iulie 2008 15:03
Oficialii formatiei FC Barcelona au decis sa-i permita atacantului camerunez Samuel Eto'o sa se transfere la alta echipa, dupa ce a avut loc o intalnire intre reprezentantii celor doua parti, potrivit editiei de duminica a El Mundo Deportivo

Atacantul a revenit sambata din vacanta la Barcelona, pentru a efectua testele medicale, apoi s-a intalnit cu conducatorii clubului pentru a negocia transferul sau la alta formatie. "Concluzia intalnirii a fost ca Eto'o poate sa-si caute o echipa", scrie presa spaniola, care noteaza ca oficialii lui FC Barcelona au o alta strategie, iar jucatorii care si-au facut treaba in ultimii ani pot pleca.

Eto'o, in varsta de 27 de ani, nu mai intra in planurile antrenorului Josep Guardiola, la fel ca si Ronaldinho, plecat la AC Milan, si Deco, transferat la Chelsea Londra. Atacantul camerunez va pleca luni spre Scotia, unde va participa alaturi de restul jucatorilor la un stagiu de pregatire, potrivit unui post TV spaniol, relateaza NewsIn.

"Am mai multe oferte bune de la diverse cluburi", a spus Eto'o acum cateva zile, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta dupa ce a discutat cu oficialii clubului Kuruvchi, care i-a oferit un salariu anual de 40 de milioane de euro pentru a juca un sezon in Uzbekistan.

Printre cluburile care sunt interesate de transferul jucatorului se afla Internazionale Milano, Arsenal si Chelsea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.