Sport 21 Iulie 2008 14:47
Portarul Rapidului, Dani Coman, a marturisit ca ii este foarte greu sa se hotarasca sa plece de la Rapid, chiar daca are oferte mai bune de la echipe din strainatate, relateaza NewsIn

"E o situatie dificila, neclara. Nu e placut sa privesti de pe margine. Ce se intampla acum nu este din vina mea. Imi este foarte greu sa plec de la Rapid, chiar daca am oferte bune din strainatate. Conducerea trebuie sa inteleaga ca am o varsta, ca vreau sa-mi fie bine in viitor. Vreau sa fiu fericit", a declarat Dani Coman.

Dani Coman a refuzat mai multe oferte facute de conducerea Rapidului pentru prelungirea contractului, scadent in vara anului viitor, ultima in valoare de 300.000 de euro anual. El nu a evoluat niciun minut in amicalul Rapid-Olympique Lyon, fiind lasat in afara lotului de Jose Peseiro.

Capitanul Rapidului, Vasile Maftei, a declarat ca a recunoscut doar cativa dintre jucatorii lui Olympique Lyon: "A fost un meci amical, in care am vrut sa ne cunoastem mai bine. Noi suntem pregatiti pentru viitorul sezon. Am recunoscut cativa jucatori de la Lyon. Chiar daca au venit cu jucatori tineri, ei oricum sunt o echipa puternica".

Maftei a afirmat ca isi doreste ca situatia lui Coman sa se rezolve si acesta sa ramana in continuare in Giulesti: "Sper sa se rezolve cu Dani, pentru ca este un jucator care a facut multe pentru Rapid. A facut performanta la echipa si a demonstrat ca merita sa joace in nationala si sa fie portarul Rapidului".

Referitor la accidentarea suferita in minutul 65, fundasul a spus ca va afla mai multe detalii in cursul zilei de duminica.

Rapid Bucuresti a invins, sambata, septupla campioana a Frantei, Olympique Lyon, scor 2-1, intr-un meci amical cu ocazia caruia giulestenii si-au prezentat lotul cu care vor aborda sezonul 2008/2009 al Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.