Sport 19 Iulie 2008 00:26
Cluburile Rapid si Dinamo au primit termen o saptamana din partea Comisiei de Omologare pentru a-si rezolva problemele cu securitatea fanilor, in caz contrar urmand sa joace cu portile inchise pana la indeplinirea tuturor conditiilor, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, Eugen Meran.

"Comisia intrunita la inceputul saptamanii a decis ca stadionul Rapid nu indeplineste criteriile. Le-am oferit un nou termen, pentru azi (n.r. vineri), dar nici acum nu a corespuns in ceea ce priveste securitatea suporterilor, deoarece nu au pus la punct sistemul de supraveghere si punctul de comanda. Clubul Rapid a primit termen pana vinerea viitoare. Daca nu va indeplini nici atunci conditiile, Rapid isi va disputa meciurile de pe teren cu portile inchise pana isi rezolva problemele", a spus adjunctul sefului Jandarmeriei Capitaliei, Eugen Meran.

Oficialul Jandarmeriei a precizat totusi ca formatia giulesteana va putea juca partida cu Lyon in fata propriilor fani. "Acest meci se poate disputa cu spectatori deoarece in atributiile Comisiei intra doar meciurile din campionatul viitor. Este hotararea clubului si cei de acolo vor lasa spectatorii pe propria raspundere. Vor fi folosite doar cele doua tribune pentru fani", a explicat acesta.

Meran a anuntat ca si Dinamo se afla in situatia Rapidului. "Clubul Dinamo a primit de asemenea un nou termen in aceasta privinta. Membrii Comisiei au fost acolo si au constatat ca stadionul nu indeplineste criteriile pentru omologare. Cei de la Dinamo ne vor anunta cand rezolva problemele cu securitatea si atunci Comisia va merge din nou la stadion pentru o noua analiza. La fel ca in cazul Rapidului, daca nu se vor indeplini conditiile, Dinamo nu va putea disputa pe teren propriu meciurile din campionat", a conchis Meran.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.