Sport 19 Iulie 2008 00:24
Antrenorul gruparii engleze Manchester United, Sir Alex Ferguson, a declarat vineri ca a avut o intalnire cu portughezul Cristiano Ronaldo, iar atacantul i-a spus ca va ramane la echipa, informeaza site-ul oficial al formatiei engleze, potrivit NewsIn.

"Intalnirea cu Ronaldo a decurs bine si cred partile au ajuns la acelasi punct de vedere. Pot sa spun ca el va evolua la Manchester United sezonul viitor. Nu o sa fie vandut", a spus Ferguson, cu ocazia unei conferinte de presa care marcheaza inceperea turneului lui Manchester United in Africa de Sud.

Tehnicianul a mai spus ca nu s-a temut niciodata ca Ronaldo ar putea fi cumparat de Real Madrid, mai ales ca acesta are un contract bun cu echipa campioana a Angliei. "Ceea ce trebuia sa facem era sa pastram tacerea. Aceasta problema a fost una privata. Saptamana trecuta l-am vizitat in Portugalia. A fost o intalnire amicala, nu au fost probleme", a adaugat Ferguson.

Cristiano Ronaldo, care se reface dupa operatia la glezna, a fost ofertat in aceasta vara de Real Madrid, care a oferit 85 de milioane de euro in schimbul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.