Sport 19 Iulie 2008 00:21
Actionarul majoritar al Rapidului, Fathi Taher, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca Dani Coman a refuzat toate propunerile facute de conducerea alb-visiniilor pentru prelungirea contractului, ceea ce il face sa creada ca portarul vrea sa plece cu orice pret din Giulesti.

"Nu il mai inteleg pe Coman. Ne-a respins toate ofertele. I-am propus 1,2 milioane de euro pe 4 ani, dar el a spus ca ar vrea un avans de 200.000 de euro si un salariu mai mic, de 250.000 de euro pe an. Am fost de acord cu solicitarea lui, dar apoi a zis ca nu mai vrea asa. A venit cu o noua propunere, 250.000 de euro avans si 1.000.000 pe trei ani. A facut tot posibilul sa nu semneze. Cred ca are alte planuri. Nu putem sa tinem la Rapid oameni care sunt cu gandul in alta parte. Tot respectul pentru ce a facut pana acum pentru
Rapid, dar atitudinea de acum e de neinteles. E clar ca vrea sa plece", a spus Taher.

Actionarul a precizat ca nu ii va mai face alta oferta portarului, al carui contract expira in vara lui 2009: "Alta oferta nu ii vom mai face. Daca isi va gasi echipa, poate pleca pe 2 milioane de euro, chiar i-am dat o hartie in acest sens. Noi nu am primit nicio oferta pentru el. L-am intrebat daca are vreo propunere, a zis ca nu, dar eu nu cred din moment ce se comporta asa. Daca nu ai alte variante, nu refuzi o oferta de 300.000 de euro pe an".

Taher a anuntat ca Rapid nu va mai achizitiona un alt portar pentru a acoperi o eventuala plecare a lui Coman: "Nu vom mai lua niciun portar, doar avem alti trei portari in lot in afara de Coman. Campania de achizitii s-a cam incheiat. Adica nu mai pleaca nimeni, dar e posibil sa mai vina un jucator, Juraj Halenar. Sichitiu e si acum acolo si negociaza pentru el".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.