Sport 19 Iulie 2008 23:31
Dupa ratarea transferului lui Giani Kirita (ajuns la Bursaspor), Dinamo il poate pierde si pe Marius Niculae, jucator cerut insistent de Mircea Rednic.
Echipa germana FC Kaiserslautern (Liga a II-a) este interesata de internationalul roman", informeaza "Aberdeen Press and Journal". Sursa citata mentioneaza ca oficialii clubului Inverness au refuzat deja ofertele venite de la Kayserispor (Turcia) si PAOK Salonic (Grecia), dar ar accepta o propunere de transfer in schimbul a putin peste 500.000 de lire sterline.

Directorul sportiv al echipei scotiene, Graeme Bennet, a mentionat ca oficialii germani s-au interesat de Marius Niculae, dar nu au facut inca o oferta: "Cei de la Kaiserslautern au solicitat informatii. Nu au facut inca o oferta, desi au spus ca o vor face. M-am intilnit cu Marius saptamina trecuta si i-am spus ca il voi tine la curent cu orice oferta pentru el. I-am spus ca am primit doua oferte si nu am crezut ca sint acceptabile, iar el a fost multumit. A mai jucat in Germania inainte si echipele il cunosc. In Scotia a stat un sezon si nu cred ca ar fi un pariu prea mare pentru o echipa din Germania sa-l transfere, desi nu sintem sub presiune sa-l vindem. Am facut un angajament financiar enorm cu Marius si vrem sa ne recuperam banii. Daca nu apare nimeni cu o oferta reala, il vom mai pastra pentru inca un an si este planificat in bugetul nostru pentru acest sezon. Perioada de transfer tine pina la 31 august si trebuie sa asteptam pina atunci".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.