Sport 19 Iulie 2008 23:30
Dupa trei zile de cantonament cu FC Porto, cotidianul "Record" l-a luat "la bani marunti" pe internationalul roman Cristian Sapunaru.
"Este ultimul venit la FC Porto, pentru ca a reprezentat tranzactia cea mai dificila. Sapunaru e un jucator pe gustul lui Jesualdo Ferreira si astfel se explica investitia facuta de club pentru a-l aduce. Sapunaru si Bosingwa, predecesorul sau pe banda dreapta, sint jucatori absolut diferiti, desi ocupa aceeasi pozitie in teren, dar asta nu inseamna ca romanul nu poate fi util echipei. Mai talentat la jocul aerian decit Bosingwa, Cristian ajunge in suprafata de joc adversa, unde poate iesi in evidenta prin capacitatea sa de a sari la mingile inalte.

O alta particularitate a sa este faptul ca are lansari pe lateral lungi, o arma care poate fi folosita acum pe ambele flancuri, cu conditia ca pe teren sa se afle si Fucile (n.r. uruguayanul Jorge Ciro Fucile Perdomo). Si acesta nu este un scenariu imposibil. In amicalul cu PAOK, fostul rapidist si-a aratat calitatea in privinta paselor", a scris "Record".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.