Sport 19 Iulie 2008 23:09
Steaua incearca cu disperare sa-l achizitioneze din America pe mijlocasul celor de la FC Dallas, columbianul Juan Toja

Odata cu plecarea lui Dica, ros-albastrii intampina probleme la mijlocul terenului, mai ales din cauza lipsei unui om de creatie.

Cum Dayro Moreno pare a fi mai degraba un marcator decat un pasator, el jucand oricum slab in meciurile de pregatire, Steaua tine mortis sa cumpere un fotbalist capabil sa limpezeasca actiunile de atac ale trupei lui Lacatus.

Lacatus tine sedinte cu Dayro Moreno pe marginea terenurilor din Austria pentru a-i explica acestuia ca nu are de ce sa mai iasa la marginea terenului pentru a primi mingea. Cu gesturi taioase ii arata centrul terenului. Acolo trebuie sa joace cel mai scump fotbalist adus vreodata de Steaua, sa-l faca uitat pe Dica. Dar columbianului nu-i place disciplina tactica si se demarca unde vrea el. Despre celalalt jucator adus sa-l suplineasca pe Dica, Bogdan Stancu, Lacatus se exprima plastic: "E mort asta, nu poate sa alerge".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.