Sport 18 Iulie 2008 04:21
Camerunezul Samuel Eto'o s-a aflat, ieri, in Uzbekistan, acolo unde toata lumea a vorbit despre faptul ca jucatorul s-a deplasat pentru a vedea personal mega oferta facuta de catre liderul campionatului uzbek, Neftgazmontaj Kuruvchi.
Gruparea din Taskent, sponsorizata de catre zece companii care activeaza in domeniul extragerii gazelor naturale, i-ar fi oferit atacantului de la FC Barcelona un contract de 40 de milioane euro pentru un singur sezon! In realitate, Eto'o a participat la o actiune de popularizare a fotbalului, confirmind intr-o conferinta de presa ca nu va parasi FC Barcelona, dar ca s-ar putea transfera, cindva, la Kuruvchi. Probabil in alta viata.

Africanul a sosit ieri dimineata la Taskent, fiind asteptat la aeroport ca un rege, sute de suporteri ai formatiei Kuruvchi fiind prezenti la aparitia celui care ar fi putut schimba soarta fotbalului din zona. Eto'o a aterizat la Taskent - via Paris insotit fiind de trei reprezentanti ai clubului catalan, Joan Patsy, Jose Maria Mesalles si Nicolo Mikadze, mini-delegatia fiind indrumata apoi la un hotel de cinci stele din oras, Intercontinental. Fotbalistul a vizitat in cursul diminetii sediul Federatiei de Fotbal din Uzbekistan, iar dupa prinz a sustinut o conferinta de presa, sa-i zicem lamuritoare, desi la aceasta ora cei din Uzbekistan cred in continuare ca Eto'o se transfera la Neftgazmontaj Kuruvchi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.