Sport 18 Iulie 2008 18:23
Luptatorul Catalin Morosanu intentioneaza sa lupte in viitorul apropiat cu una dintre figurile de referinta ale circuitului mondial K1, Gary Goodridge, informeaza NewsIn

"Dupa victoria obtinuta in fata japonezului Sawayashiki de la Taipei, promotorul Eduard Irimia mi-a spus ca va incerca sa perfecteze un meci intr-o gala din Romania cu Gary Goodridge. Ar fi un meci de senzatie, pentru ca Goodridge este un personaj de referinta in lumea K1. Nu mi-e frica de nimeni din circuitul K1 si nu pot sa spun ca vreau sa ma bat cu cineva anume. Ma lupt cu orice adversar, pentru ca la acest nivel trebuie sa fii pregatit sa te infrunti cu toata crema K1", a declarat Morosanu in cadrul unei conferinte de presa.

Gary "Big Daddy" Goodridge, in varsta de 42 de ani, are la activ 30 de meciuri in circuitul K1, dintre care 12 victorii (5 prin KO), 17 infrangeri si un egal.

Luptatorul originar din Iasi a adaugat ca victoria prin KO in fata japonezului Sawayashiki a fost o surpriza pentru lumea K1: "Multi s-au asteptat sa pierd prin KO, nu sa castig, mai cu seama ca eu practic aceasta disciplina de putin timp, iar japonezul face asta de mai bine de 15 ani. El era eroul Japoniei, am fost dus in Taipei sa pierd, ca victima sigura, dar le-am aratat ca nu sunt terminat. Am demonstrat ca acel esec de la Amsterdam a fost un accident. Acel KO m-a ambitionat foarte tare, a fost ca o lectie de viata pentru mine".

Antrenorul lui Morosanu, Mihai Constantin, a declarat ca japonezii l-au adoptat deja pe Morosanu, strigandu-l Katamoro: "Aparitia lui Catalin a surprins pe toata lumea. El nu doar se bate, ci stie sa faca si spectacol, iar japonezii deja il indragesc foarte tare".

Catalin Morosanu l-a invins la 14 iulie pe Junichi Sawayashiki prin KO, in cadrul Grand-Prix-ului Asiei din Taipei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.