Sport 17 Iulie 2008 03:10
Internationalul stelist a fost facut ca la usa stanei de Gigi Becali. Latifundiarul e nemultumit ca fotbalistul vrea sa se transfere in strainatate

Steaua sta pe un butoi cu pulbere, iar patronul Gigi Becali umbla cu chibritul aprins, de parca si-ar dori sa detoneze incarcatura. Latifundiarul s-a dat din nou in spectacol marti seara, inaintea jocului dintre Steaua si Besiktas (incheiat cu victoria „ros-albastrilor“, scor 1-0), cand l-a umilit public pe fotbalistul Dorin Goian, in fata coechipierilor si a jurnalistilor. Spectacolul grotesc oferit de magnatul din Pipera i-ar fi facut invidiosi pana si pe liderii comunisti din anii ’50, ale caror „metode“ de lucru va sunt prezentate in aceste zile de „Evenimentul zilei“.

Gigi s-a luat din senin de „Goe“, in fata coechipierilor acestuia. „De ce zici ca nu te las sa pleci? Vrei sa pleci gratis? Ia zi, ma, vrei sa pleci gratis? Te-ai saturat, ma, de Steaua? Cand ai venit de la Bacau, era bine la Steaua, nu?“, s-a infoiat Becali.

„Da, dar am muncit la Steaua“
,
a reactionat timid Goian.

„Da? Si nu ai, ma, salariu, pentru ca ai muncit? N-ai primit bani? Auzi la el, a muncit la Steaua! Ba, stii de ce n-ai plecat pana acum? Ca nu te-a vrut nimeni, ma, de aia! Eu am zis la misto aia cu TVA-ul, ca din cauza asta ar fi picat transferul. N-ai avut oferte, de aia n-ai plecat“, a incheiat dictatorul din Ghencea.

Iesirea in decor a lui Becali i-a lasat cu gura cascata pe ceilalti jucatori, constienti ca pentru fiecare ar putea veni momentul unui asemenea dialog cu patronul.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.