Sport 17 Iulie 2008 17:28
Olandezul Wesley Sneijder a afirmat ca un eventual transfer al atacantului portughez Cristiano Ronaldo nu este benefic pentru Real Madrid, pentru ca vor aparea nemultumiri in vestiar in privinta diferentelor dintre salariile jucatorilor, relateaza cotidianul spaniol AS, citat de NewsIn.
Mijlocasul a afirmat ca el nu este invidios ca Ronaldo ar avea un salariu mai mare, dar ca este sigur ca mai multi fotbalisti ai campioanei Spaniei ar fi nemultumiti din aceasta cauza. "Adevarul este ca acest lucru se poate intampla. Ar fi rau pentru echipa ca un jucator sa aiba un salariu mult mai mare decat majoritatea. Nu ma intereseaza, dar stiu sigur ca exista jucatori carora nu le-ar placea o asa situatie. Nu vreau sa spun mai multe pentru ca in fiecare zi apar lucruri diferite referitoare la aceasta tranzactie. Cristiano este un jucator incredibil, care ar fi bine venit la Madrid", a spus Sneijder.

El a adaugat ca multi jucatori din lume au calitati, dar ca unii nu reusesc sa se mentina la un nivel constant, iar acest lucru s-a intamplat si in cazul lui Robben sau Robinho. "Nu cred ca Madrid mai are nevoie sa transfere pe altcineva. In ultimele meciuri ale sezonului am demonstrat ca suntem foarte puternici si am crescut foarte mult. Poate am mai avea nevoie de un atacant. Echipa este puternica si vom demonstra acest lucru sezonul viitor, dar cred ca un jucator de valoare ne este mereu de folos", a mai afirmat olandezul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.