Cei opt jucatori care au fost adusi la FC Vaslui sunt Dusan Kuciak (portar), Gabriel Canu (fundas), Daniel Munteanu (fundas), Neven Markovic (fundas), Stanislav Genchev (mijlocas), Marian Aliuta (mijlocas), Numanja Jovanovic (atacant), Lucian Burdujan (atacant).

Patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a explicat ca transferul peruanului Ryan Salazar nu se va mai realiza, pentru ca senegalezul N'Doye si-a rezolvat problemele cu moldovenii, el primind doar o amenda pentru faptul ca a lipsit mai multe zile de la echipa.

Adrian Porumboiu a mai spus ca Milorad Bukvic ar putea evolua in sezonul viitor la formatia din Liga a II-a, Cetatea Suceava. "Nu va fi inlaturat, va ramane in lot, dar nu ii garantez postul de titular. Noi ii platim salariul, iar el va avea locul de titular asigurat la Cetatea", a precizat Porumboiu, care a adaugat ca i-a propus sarbului un post de conducere la incheierea carierei de fotbalist. Finantatorul vasluienilor a vorbit si despre situatia jucatorilor Laurentiu Ivan si Marius Dobos, despre care spune ca nu vor putea pleca pe gratis de la club.