“Cu siguranta, in aceasta saptamana voi avea o discutie cu cei din conducerea administrativa a clubului. Eu sper sa se rezolve cat mai repede, pentru ca nu face bine nici mie, nici clubului aceasta situatie”, a declarat Coman.

Goalkeeperul giulestean a dezmintit totodata zvonurile conform carora ar fi avut vreo discutie cu persoane din conducerea gruparii CFR Cluj. “Eu nu am discutat cu absolut nimeni din conducerea CFR-ului. Mai am un an contract cu Rapidul, nu o zi, o saptamana, o luna”, a spus Coman.

Portarul vrea sa treaca peste declaratiile lui Taher
Coman a adaugat ca are puterea sa treaca peste declaratiile jignitoare pe care actionarul Fati Taher le-a facut la adresa lui, saptamana trecuta. Taher l-a comparat atunci pe Coman cu o Dacia care are pretentii de Mercedes. “Normal ca m-au durut acele afirmatii ale unor oameni, dar am puterea sa trec peste aceste momente si sper ca in continuare sa fac parte din aceasta echipa. Ma simt bine la Rapid, imi doresc sa joc cat se poate de mult la aceasta, echipa pentru ca e echipa mea de suflet. Aici am cunoscut cele mai mari succese si sper ca in continuare sa-mi ajut echipa pentru a-si indeplini obiectivele. Imi doresc sa castig campionatul, de asta ne-am pregatit, si sa-mi ajut echipa”, a spus portarul.