Sport 15 Iulie 2008 04:17
CFR Cluj ravneste la al doilea titlu de campioana si la primavara europeana. Pentru ca alearga dupa doi iepuri, ardelenii isi doresc macar un adversar accesibil in grupa in care vor fi repartizati in Liga Campionilor. Ei ar putea spera astfel la un loc trei, care duce in 16-imile Cupei UEFA

Dupa succesul in fata celor de la Dinamo Kiev (3-2 intr-un joc-test disputat pe 2 iulie), ardelenii au luat din nou contact indirect cu cea mai importanta competitie intercluburi din Europa. Trupa lui Andone a terminat la egalitate, scor 0-0, amicalul cu grecii de la Panathinaikos Atena, disputat duminica seara, in Austria.

„Verzii“ au incheiat ultimul sezon de campionat pe locul trei, dar s-au calificat totusi in preliminariile Ligii Campionilor, dupa ce au castigat un play-off la care au participat echipele clasate pe locurile doi-cinci in prima liga elena. „Am avut ocazii mai clare decat grecii. A fost doar un amical, dar chiar si intr-un joc oficial le-am fi facut fata“, a opinat Iuliu Muresan, presedintele echipei din Gruia.

„La tragerea la sorti pentru grupele Ligii Campionilor, ne-am dori o grupa mai usoara, in care cea de-a treia echipa sa fie de nivelul celor de la Panathinaikos. Vrem locul trei in grupa“, a mai spus Muresan, ramanand la ideea ca primordiala este Liga I. „Andone cauta un grup de 18-20 de fotbalisti. Nu vom forma chiar doua echipe diferite, dar tinand cont ca vom disputa un meci la trei zile, vom schimba de la joc la joc mijlocasii si jucatorii de pe flancuri, cei care depun un efort considerabil“, a mai spus oficialul clujean.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.