Sport 15 Iulie 2008 14:07
Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a declarat, luni, pentru NewsIn, ca in cazul celor trei boxeri romani acuzati de furt la Campionatele Mondiale de la Chicago, din luna octombrie a anului 2007, AIBA a hotarat reducerea suspendarii pe viata la doar un singur an

"In urma demersurilor facute de ei pe partea civila, dar si ale celor facute de mine la AIBA, pedeapsa lor, care consta in suspendare pe viata, le-a fost redusa la un singur an. Este ilogic sa spui ca au fost gasiti nevinovati, odata ce ei au primit o pedeapsa", a explicat Rudel Obreja.

In luna octombrie a anului 2007, in timpul Campionatelor Mondiale de box de la Chicago, trei pugilisti romani, Ronald Gavril, Bogdan Dinu si Iulian Stan, au fost surprinsi incercand sa fure dintr-un magazin.

Dupa acest incident, cei trei sportivi au fost exclusi de la Campionatele Mondiale si au fost suspendati pe viata de Federatia Internationala de Box (AIBA).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.