Sport 15 Iulie 2008 14:04
Formatia engleza Manchester City a facut o oferta de aproximativ 27,5 milioane de euro catre FC Barcelona pentru transferul atacantului brazilian Ronaldinho, potrivit Daily Mail

Presa engleza scrie ca Manchester City a fost aproape sa-l transfere pe Ronaldinho in noaptea de duminica spre luni, pentru 27,5 milioane de euro, brazilianului fiindu-i propus un contract valabil timp de patru ani si cel mai mare salariu al unui fotbalist din Europa.

Potrivit NewsIn, proprietarul lui Manchester City, Thaksin Shinawatra, a afirmat ca un eventual transfer al lui Ronaldinho ar aduce echipa sa printre cele mai importante cluburi.

Agentul si fratele jucatorului, Roberto de Assis, a afirmat de mai multe ori ca Ronaldinho este mai aproape de un transfer la AC Milan, care a oferit un contract valabil pe doi ani si un salariu mai mic. Barcelona vrea sa-l vanda pe brazilian in aceasta vara pentru a obtine bani pentru transferul lui Emmanuel Adebayor de la Arsenal.

Un post de radio spaniol a anuntat noaptea trecuta ca Adriano Galliani nu s-a mai inteles cu Assis si este posibil ca transferul sa esueze pentru ca gruparea din Serie A nu are forta financiara a lui Thaksin. Transferul lui Ronaldinho in Anglia este sustinut si de unul din sponsorii jucatorului, compania Nike.

"Sa nu uitam ca Milan nu s-a calificat in Liga Campionilor, asa ca buzunarele lor nu sunt atat de adanci, ceea ce poate da sperante lui City", a afirmat o persoana apropiata de conducerea Barcelonei. Un alt motiv pentru care Ronaldinho ar putea accepta oferta lui City este ca ar putea face pereche in ofensiva cu brazilianul Jo, transferat pentru suma de 22,5 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.