Sport 15 Iulie 2008 13:27
Selectionerul Gheorghe Tadici a anuntat, luni, a ca a renuntat la pivotul Raluca Ivan, de la Oltchim Ramnicu Valcea, si la extrema stanga Camelia Balint, de la HCM Baia Mare, transmite corespondentul NewsIn

Lotul de hanbdal care va reprezenta Romania la JO de la Beijing este urmatorul:

  • Portari: Luminita Hutupan Dinu, Tereza Tamas, Talida Tolnai;
  • Jucatoare de camp: Valetina Elisei-Ardean, Ramona Maier, Adriana Olteanu-Nechita, Ionela Gilca Stanca, Florina Barsan, Carmen Amariei, Adina Meirosu, Cristina Neagu, Valeria Bese, Narcisa Lecusanu, Aurelia Bradeanu, Mihaela Ani-Senocico.

Nationala feminina de handbal a Romaniei face parte din Grupa A preliminara la JO 2008 de la Beijing, alaturi de Norvegia, Franta, Angola, Kazahstan si China.

Plecarea delegatiei de handbal este programata pentru 1 august.

Pana la meciurile oficiale de la Olimpiada, nationala antrenata de Gheorghe Tadici mai are de disputat doua amicale cu selectionata Ungariei, pe 16 iulie (Cluj) si pe 18 iulie (Debrecen), iar in perioada 23-28 iulie va participa la un turneu in Franta cu echipele Rusiei, Braziliei si a tarii gazda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.