Sport 15 Iulie 2008 11:54
Formatia italiana AS Roma, care a vrut in aceasta vara sa-l achizitioneze pe atacantul roman Adrian Mutu, intentioneaza sa-l cumpere pe Julio Baptista, care este legitimat la Real Madrid, potrivit editiei de luni a cotidianului spaniol Marca

Proprietara clubului AS Roma, familia Sensi, este dispusa sa ofere 15 milioane de euro lui Real Madrid in schimbul lui Baptista, o cifra care se apropie de pretentiile gruparii din Primera Division, anunta NewsIn.

Formatia din Serie A a incasat 14 milioane de euro in schimbul transferului lui Mancini la Internazionale Milano, iar Baptista si-a dat acordul sa joace la echipa antrenata de Luciano Spalletti, pentru ca vrea sa fie titular.

Cotidianul spaniol scrie ca dorinta lui Francesco Totti, care a spus ca vrea sa joace alaturi de Adrian Mutu, nu se va mai indeplini, pentru ca Roma va renunta definitiv la atacantul roman in cazul in care il transfera pe jucatorul brazilian.

Julio Baptista joaca din 2005 la Real Madrid, dupa ce a mai evoluat la Sao Paulo, Sevilla si Arsenal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.