Sport 14 Iulie 2008 02:55
Vlad Enachescu a decis sa plece dupa 13 ani de la TVR si a acceptat oferta facuta de postul Realitatea TV, unde va prezenta emisiunea sportiva "Minutul 91", care va incepe din data de 26 iulie.
Realitatea TV a incheiat discutiile cu realizatorul de emisiuni sportive Vlad Enachescu, care va prezenta si comenta pentru postul de stiri cele mai importante evenimente din fotbal. Emisiunea pe care Vlad Enachescu o va realiza se va numi tot "Minutul 91" si va fi difuzata incepand cu 26 iulie, in zilele de sambata si duminica, dupa cele mai importante meciuri din Liga I. Printre invitatii permanenti ai emisiunii vor fi Cornel Dinu si fostul arbitru Dan Lazarescu.

"Emisiunea 'Minutul 91' a fost proiectul meu de la bun inceput in TVR si am decis impreuna cu directorul de stiri ca este un brand puternic si ca este esential sa-l pastram. Imi doresc o emisiune vie, puternica si importanta pe piata, vrem sa discutam despre fotbal prezentand toate aspectele acestui fenomen, evitand can can-urile", a declarat Vlad Enachescu, citat de NewsIn.

Referitor la plecarea sa din TVR dupa 13 ani si jumatate, realizatorul a spus ca nu s-a certat cu nimeni, perioada petrecuta fiind placuta si esentiala pentru experienta sa, insa a simtit ca acesta este momentul de a se desprinde si de a accepta o alta provocare.

Vlad Enachescu a lucrat in jurnalism din anul 1995, cand s-a angajat la TVR pe post de comentator sportiv. Din 1999 si pana in 2008 a realizat emisiunea sportiva " Minutul 91".

Reprezentantii Realitatea Tv au afirmat ca isi doresc o consolidare a redactiei sportive deoarece numarul evenimentelor de acest gen pe care postul de stiri vrea sa-l acopere este din ce in ce mai mare. "Realitatea Tv i-a facut o oferta de colaborare si lui Emanuel Terzian pentru a realiza emisiuni sportive speciale, pentru a acoperi evenimentele care apar in lumea sportului", a declarat pentru NewsIn, Catalin Popa, director executiv Realitatea Tv.

De asemenea, Andreea Bratu a fost numita in functia de editor coordonator al sectiei sport, post ramas liber dupa plecarea lui Cristian Zagaradniuc.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.