Sport 14 Iulie 2008 16:09
Gruparea italiana AC Milan a ajuns, sambata, la un acord cu FC Barcelona pentru transferul internationalului brazilian Ronaldinho, in schimbul caruia formatia milaneza va plati 15 milioane de euro, informeaza Gazzetta dello Sport

Potrivit publicatiei, vicepresedintele rossonerilor, Adrinao Galliani, si presedintele clubului catalan, Joan Laporta, au convenit ca fostul Balon de Aur din 2005 sa se transfere pe San Siro, spaniolii urmand sa incaseze suma de 15 milioane de euro. Aceeasi sursa scrie ca Ronaldino va semna cu AC Milan un contract valabil pe doua sezoane si va primi un salariu anual de 6,5 milioane de euro.

Fratele lui Ronaldinho, Roberto Asis, care este si agentul sau, a declarat in urma cu o saptamana ca atacantul Barcelonei va fi in proportie de 90% jucatorul echipei milaneze, conform NewsIn.

Antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola, a anuntat cu ceva timp in urma ca decarul catalan nu mai intra in planurile sale pentru viitorul sezon.

AC Milan il doreste pe Ronaldinho inca de anul trecut, dar atunci formatia spaniola a cerut o suma foarte mare de bani in schimbul atacantului, pret pe care conducerea rossonerilor nu a dorit sa-l achite.

Trupa antrenata de Carlo Ancelotti i-a transferat in aceasta vara pe Mathieu Flamini de la Arsenal si pe Gianluca Zambrotta de la Barcelona. Gruparea patronata de Silvio Berlusconi a terminat campionatul pe locul 5 in Serie A si va participa in viitoarea editie a Cupei UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.