Sport 10 Iulie 2008 04:24
Grecul n-a jucat decat 63 de minute in ultimul sezon si n-are o carte de vizita prea aratoasa. Adrian Ilie, managerul general al Stelei, a girat aceasta tranzactie mentionand ca jucatorul era liber de contract. „Nu mai transferam nimic“, a decretat ieri „Cobra“
Gabi Balint, una dintre legendele clubului din Ghencea, ii indeamna pe suporteri sa aiba rabdare: „Nu stiu ce sa spun despre el... Prefer sa fiu retinut. Poate fi un jucator util echipei, dar trebuie sa asteptam inceputul scandalului... pardon, inceputul campionatului. Pana la urma, daca Lacatus l-a acceptat, inseamna ca e multumit. La Steaua, problema e alta. Exista un prag de salarizare peste care nu se trece si se ajunge la transferuri de fotbalisti care n-au prea jucat. Fotbalistii trebuie platiti pentru cat dau si nu trebuie sa stie ce salarii au colegii. In plus, s-a stirbit autoritatea antrenorului, s-a lovit in jucatori, iar acestia vor sa plece“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.