Sport 10 Iulie 2008 17:43
Atacantul lui Juventus Torino, David Trezeguet, a declarat astazi ca nu va mai imbraca tricoul nationalei cocosului galic, precizand ca alegerea sa este irevocabila, informeaza Reuters, citat de NewsIn

"Rezultatele dezastroase de la EURO si confirmarea in functie a lui Domenech m-au determinat sa i-au aceasta decizie ireversibila", a afirmat fostul jucator al lui Monaco, care nu a fost convocat de actualul selectioner in lotul Frantei pentru turneul final din Austria si Elvetia.

David Trezeguet, care va implini anul acesta 31 de ani, a marcat in sezonul trecut 20 de goluri in campionat pentru Juventus, fiind al doilea golgheter al echipei dupa Alessandro Del Piero (21 de reusite). Acesta a debutat pentru "Les Bleus" in 1998, a adunat 70 de selctii si a inscris 34 de goluri.

Atacantul lui Juventus spera inaintea Campionatului European ca lucrurile sa se schimbe la echipa nationala pentru a putea evolua peste doi ani la turneul final din Africa de Sud, competitie pe care o vedea ca fiind ultima sa provocare la nivel international.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.