Sport 9 Iulie 2008 05:34
„Ros-albastrii“ au transferat ieri un fotbalist grec care a jucat 63 de minute in ultimul an si care a dat cinci goluri in doua sezoane la AEK Atena!

Steaua l-a transferat ieri pe atacantul grec Pantelis Kapetanos, un fotbalist in varsta de 25 de ani care n-a jucat decat 63 de minute in ultimul an! El a fost legitimat in ultimele doua sezoane la AEK Atena, dar n-a reusit sa marcheze decat cinci goluri. „E un jucator pe care l-am luat liber de contract, nu ne-a costat niciun ban. Chiar daca la AEK Atena a dat doar cinci goluri in doi ani, poate la noi va da cinci goluri in doua meciuri. Cine poate sa stie? Noi avem un atacant de careu (n.r. - Arthuro), iar Kapetanos va fi varianta de rezerva“, a argumentat ieri Adrian Ilie, managerul general al Stelei.

Gigi Becali, patron la Steaua: "Adi Ilie mi-a zis ca e gratis. Ia-l, daca e gratis, cine nu vrea gratis? O sa aiba un salariu de 200- 250.000 de euro pe an."

Primul grec din istoria Stelei are la dispozitie un an ca sa-si arate calitatile. Daca va confirma, el isi va prelungi vara viitoare angajamentul pentru inca doi ani. „Este cel mai important moment din cariera mea. Sunt constient ca exista o concurenta mare la Steaua, insa voi lupta sa arat ca am valoare pentru aceasta echipa“, a declarat grecul pentru site-ul oficial al Stelei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.