Sport 9 Iulie 2008 05:17
Gigi Becali s-a suparat iar pe echipa, pentru ca nu joaca deloc ofensiv, asa ca l-a anuntat pe Lacatus care sunt intentiile lui de antrenor

"Cred ca o sa merg sa-i vad pe jucatori in al doilea stagiu, trebuie sa vad cum functioneaza masinaria. Kapitanos, Nekapitanos, vreau sa vad masinaria. Daca nu sunt eu, poate volanul trage stanga-dreapta, nu drept. Nu mi-a placut ce am vazut in primul stagiu, am vazut ultimul amical. Vreau de la Steaua sase atacanti.

Patru fundasi si sase atacanti, asta vreau. Tot mijlocul sa fie atac, si doua varfuri. Pana nu vad asta, nu am liniste. Mijlocasii Stelei trebuie sa fie atacanti, cum a jucat Spania la Euro, cu un singur varf si cinci atacanti", a spus Becali care a continuat sa ii dea sfaturi lui Lacatus: "Din ce am vazut in primul stagiu, Steaua nu e ce vreau eu, vreau o echipa de sase atacanti. Sa nu mai jucam defensiv - sa ne bazam numai pe aparare -, Steaua trebuie sa dea goluri. Steaua are atacanti, dar trebuie sa fie si de valoare. Mijlocasii, ca sa fie si atacanti, trebuie sa si poata, sa aiba valoare. Aceia pot fi Szekely, Dayro Moreno... E posibil sa fie patru, vad acum, in Austria“, a spus el.

Radoi nu pleaca
Pentru ca va pune accent pe atac, Gigi Becali pare tentat sa neglijeze apararea, drept care ii lasa pe Goian si Rada sa plece. „Goian o sa plece la Dinamo Kiev.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.